Welkom bij ons vakantiehuis

Ga naar Beschikbaarheid en Reserveren.

Vakantie in Ouddorp, het levendige van het dorp aan de voorkant van het huis, aan de achterkant een heerlijk rustige prive binnenplaats!

Ons prachtige, comfortabele vakantiehuis in Ouddorp aan zee is te huur voor 6 personen (2 – persoons slaapkamer beneden en een 4 – persoons slaapkamer boven – de bedden in de slaapkamer boven zijn per 2 van elkaar gescheiden door een deur). Het huis is te huur een weekend, mid-week of week/weken (drie dagen min. verblijf).
Een heerlijk strandvakantie maar toch midden in het dorp, s’ ochtends een vers croissantje halen bij de bakker, koffie drinken in het dorp. De markt op dinsdag, alles is op loopafstand (2 min.) Naar het strand is 7 minuten met de auto en 10 minuten op de fiets.

De locatie is uniek – niet op een park maar midden in het dorp, vlakbij het centrum van Ouddorp, de vakantiewoning zit vast aan onze woning maar er is veel privacy op de zonnige luwe binnenplaats die aan de achterzijde van voorhuis ligt. Ook heeft het vakantiehuis een eigen ingang op Ouddorpse manier via de keuken en heeft een eigen parkeerplaats. Op zondag is het heerlijk rustig in Ouddorp en dat wordt door vele zeer gewaardeerd!

Voor mensen die wat minder goed ter been zijn: u kunt op de benedenverdieping douchen en slapen (goede stevige matrassen), dan hoeft er dus geen gebruik gemaakt te worden van de trap naar de bovenverdieping.

Vakantiehuis “Midden in Ouddorp” wordt beheerd door Vakantiehuis in Ouddorp.