Welkom bij ons vakantiehuis – appartement

Vakantie in hartje Ouddorp, de nieuwe vakantie appartementen zijn gesitueerd boven de winkels van de Weststraat. In deze heerlijk appartementen beleef je het levendige van het dorp aan de voorzijde van het appartement, aan de achterzijde een heerlijk zonnig dakterras! Klik op Noord of Zuid om foto’s te zien van het interieur van beide appartementen.

weststraat1weststraat2

De appartementen zijn zeer compleet ingericht, comfortabel en gezellig, de appartementen zijn te huur voor een weekend, mid-week of weken.
Fijn zonnen of wandelen aan het strand, bij thuiskomst in het appartement lekker even uitrusten, een heerlijke maaltijd klaarmaken in het appartement of toch lekker even een hapje eten bij een van de vele restaurants die op nog geen minuut lopen zitten. Bij de bakker s’ ochtends een vers croissantje halen, koffie drinken, de markt op dinsdag, alles is op loopafstand. Naar het strand is 7 minuten met de auto en 10 minuten op de fiets.

De plek is ongewoon en uniek – niet op een park maar midden in het centrum van Ouddorp, de appartementen hebben beide een zelfde interieur maar hebben een eigen karakter. Appartement Zuid is gesitueerd op het zuiden, de zonnige kant, Appartement Noord ligt op de wat koelere noord kant, het Zuid appartement heeft automatische zonneschermen.

Op de parkeerplaats van de Dorpstienden is voldoende plek om de auto te parkeren, een trap geeft toegang tot de appartementen. Er zijn twee vouwfietsen per appartement beschikbaar en die kunnen gratis gebruikt worden. Er is een kleine schuur bij de dakterassen waar de fietsen opgeborgen kunnen worden.

weststraat3weststraat4

Vakantiehuis appartementen “Weststraat” worden beheerd door Vakantiehuis in Ouddorp.